Privacy Policy

Privatlivets fred for dine data har ekstremt stor betydning for os, og derfor har vi en klar politisk indstilling af, hvordan dine personlige data behandles og beskyttes.

Kontrol af dine data:
Copenhagen Bike Company ApS er den dataansvarlige for de personoplysninger, du sender til os, og er ansvarlig for dine personoplysninger i henhold til den gældende databeskyttelseslov.

Copenhagen Bike Company ApS
Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
Moms nr.: DK-36964936

Hvor gemmer vi dine data?
Copenhagen Bike Company ApS gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dit privatliv. Alle oplysninger, du leverer, indsamles sikkert via SSL, hvilket betyder Secure Sockets Layer. En SSL er en protokol, der krypterer dine oplysninger til koder, så dine oplysninger altid holdes sikre, mens de transmitteres via internettet. Kun din bank har adgang til disse oplysninger.

Adgang til dine data:
Dine data deles kun med Copenhagen Bike Company ApS. Vi videregiver, sælger eller bytter aldrig dine data til markedsføringsformål til tredjeparter uden for Copenhagen Bike Company ApS.

Dine rettigheder:
Ret til adgang:
Du har altid ret til at få al information om de data, vi har om dig. Du kan kontakte os og derefter giver vi dig dine personlige data via e-mail med det samme.

Ret til bærbarhed:
Når Copenhagen Bike Company ApS behandler dine personoplysninger baseret på dit samtykke eller din aftale, kan du få en kopi af alt, hvis det er nødvendigt. Dette inkluderer kun de personoplysninger, du har sendt til os.

Ret til berigtigelse:
Du har ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, hvis de er forkerte, herunder retten til at få rettet ufuldstændige personoplysninger.*

Ret til sletning:
Du har altid ret til at slette personlige oplysninger behandlet af Copenhagen Bike Company ApS til enhver tid – undtagen i følgende situationer:
* du har en løbende sag med vores kundeservice.
* du har en åben ordre, som endnu ikke er sendt eller delvist sendt.
* du har en uafviklet gæld hos os, uanset betalingsmetode.
* din gæld er blevet solgt til en tredjepart inden for de sidste tre år eller et år for afdøde kunder.
* hvis du har foretaget køb i webshoppen, opbevarer vi dine personlige data i forbindelse med din transaktion for bogføringsregler.

Din ret til at gøre indsigelse mod vores nyhedsbrev (direkte markedsføring):
Du har ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring sendt af os.

Du kan fravælge direkte markedsføring på følgende måde:
Følg instruktionerne i bunden af ​​hver marketing-mails

Sådan forfølger du dine rettigheder:
Vi tager altid databeskyttelse alvorligt, og derfor håndterer vi dine anmodninger i forhold til dine rettigheder, der er anført i teksten ovenfor. Du er velkommen til at kontakte os på ohs@copenhagenbikecompany.com.

Online køb

Sådan bruger vi dine personlige data:
* Vi bruger dine personlige data til at administrere dit køb online på vores websted, til at behandle dine ordrer og returnering af vores online tjenester eller i tilfælde af problemer med levering af dine varer.
* Vi bruger dine personlige data til at håndtere dine betalinger.
* Vi bruger også dine data til at håndtere klager og garantispørgsmål for vores produkter, hvis det er nødvendigt.
* Dine personlige data bruges til at identificere dig og til at validere din lovlige alder for shopping online og for at bekræfte din adresse med eksterne partnere.

Den type personlige data, vi behandler:
* kontaktoplysninger (navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer)
* betalingsoplysninger og betalingshistorik
* kreditoplysninger
* ordreoplysninger

Hvem har adgang til dine personlige data:
Dine personlige data, der videresendes til tredjeparter, bruges kun til at give dig de ovennævnte tjenester; virksomheder til at validere din adresse, kommunikationsbureauer til at sende dig ordrebekræftelse, lager- og distributionsleverandører i forbindelse med levering af din ordre. Betalingstjenesteudbydere til din betaling.
Vær opmærksom på, at alle disse modtagende virksomheder har en uafhængig ret eller forpligtelse til at behandle dine personlige data.
Den juridiske grund til at behandle dine personlige data:
Vi har brug for dine personlige data for at kunne administrere og levere ordren direkte til dig. Dine data opbevares i 5 år i henhold til den Danske Bogføringslov.

Direkte marketing

Direkte marketing
Hvorfor bruger vi dine personlige data:
Vi bruger dine personlige data til at sende dig markedsføringstilbud og invitationer via e-mails.

Den type personlige data, vi behandler:
* kontaktoplysninger såsom e-mail adresse, telefonnummer og postnummer
* hvilke produkter og tilbud du har klikket på

Hvem har adgang til dine personlige data:
Data, der videresendes til tredjepart, bruges kun til at give dig ovennævnte service til tekniske leverandører til distribution af fysisk og digital direkte markedsføring.
Vi videregiver, sælger eller bytter aldrig dine data til markedsføringsformål til tredjeparter uden for Copenhagen Bike Company ApS.

Den juridiske grund til at behandle dine personlige data:
Behandlingen af ​​dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, når du accepterer direkte markedsføring. Bortset fra postmarkedsføring, inklusive kataloger, der sendes til dig baseret på vores legitime interesse.

Din ret til at trække dit samtykke tilbage:
Du har ret til når som helst at trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage og gøre indsigelse mod direkte markedsføring. Når du gør det, kan Copenhagen Bike Company ApS ikke sende dig yderligere direkte markedsføringstilbud eller information baseret på dit samtykke.

Du kan fravælge direkte markedsføring på følgende måde:
* ved at afmelde Copenhagen Bike Company ApS nyhedsbrev. Følg instruktionerne i marketing-e-mails.
* ved at kontakte kundeservice på ohs@copenhagenbikecompany.com

Hvor længe gemmer vi dine data:
Vi opbevarer dine data til direkte markedsføring, indtil du trækker dit samtykke tilbage, hvilket du kan gøre ved at skrive på ohs@copenhagenbikecompany.com

Kundeservice

Hvorfor bruger vi dine personlige data:
Vi bruger dine personlige data til at administrere dine forespørgsler, til at behandle klager og garantisager for produkter og teknisk support via e-mail, telefon og via sociale medier.
Vi kan også kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre.

Hvilke typer personoplysninger behandler vi:
* kontaktoplysninger såsom navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer
* betalingsoplysninger og betalingshistorik
* kreditoplysninger
* ordreoplysninger
* al korrespondance i sagen

Hvem har adgang til dine personlige data:
Data, der videresendes til tredjeparter, bruges kun til at give dig de ovennævnte tjenester.

Hvor længe opbevarer vi dine data:
I 5 år, medmindre
* du har en løbende sag med kundeservice.
* du har en uafviklet gæld hos Copenhagen Bike Company ApS, uanset betalingsmetode.
* din gæld er blevet solgt til en tredjepart inden for de sidste tre år eller et år for afdøde kunder.
* din kreditansøgning er blevet afvist inden for de sidste tre måneder.
* hvis du har foretaget et køb, gemmer vi dine personlige data i forbindelse med din transaktion for bogføringsregler.

Din ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitime interesser:
Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, der er baseret på Copenhagen Bike Company ApS legitime interesse. Copenhagen Bike Company ApS fortsætter ikke med at behandle personoplysningerne, medmindre vi har en legitim grund hertil, der tilsidesætter din interesse og rettigheder eller på grund af juridiske krav.

Udvikling og forbedring

Hvorfor bruger vi dine personlige data:
Vi bruger data til at evaluere, udvikle og forbedre vores tjenester, produkter og systemer til alle vores kunder. Til dette formål analyserer vi ikke dine data på et individuelt niveau; al behandling sker på baggrund af anonymiserede data.
Dette inkluderer analyse for at gøre vores tjenester mere brugervenlige, såsom at ændre brugergrænsefladen, for at forenkle informationsstrømmen eller fremhæve funktioner, der ofte bruges af vores kunder på vores websted.
Analysen bruges også til at udvikle og konstant forbedre logistik flowet ved at forudsige indkøb, lagre og leverancer såvel som vores ressourcekapacitet set fra et bæredygtigt synspunkt ved at strømline indkøb og planlægning af leverancer.

Hvilke typer personoplysninger behandler vi:
* Ordrenummer
* Land

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger, hvis du har foretaget et køb:
* ordre historik
* leverings information
* betalingshistorik
Vi behandler også følgende kategorier af personoplysninger, der er forbundet med cookies:
* klikhistorik